Monday, January 27, 2014

FOREDRAG I MALMO SWEDEN


                                 Är du nyfiken på djurkommunikation?

Rottweilerns Sunne var stressad över att vara ensam hemma. Han förstörde saker och matte var förtvivlad. Efter att välkända djurkommunikatören Mia Mattson pratat med Sunne slutade matte att använda telefonsvararen som oroat hunden. Sunne blev lugn och glad igen.

Ditt djur är en älskad familjemedlem som du så gärna vill kommunicera med. Ibland blir du frustrerad av att ni inte förstår varandra fullt ut. Kanske har du hört om djurkommunikation och blivit nyfiken.

Nu har du möjlighet att lyssna på och få svar från välkända Mia Mattsson-Mercer, välkänd expert på djurkommunikation. Mia, som vigt sitt liv åt att hjälpa utsatta djur, har under sin spännande karriär både anlitats av kungligheter och hotats av maffian.

Under tre fullspäckade timmar får du ta del av Mias spännande erfarenheter. Du kommer att förundras, häpna och bli rörd over vad djuren har att förmedla. Mia lär ut hur du kan stilla ditt inre och lyssna till djuren omkring dig. Med dig från föreläsningen har du inspiration och nycklar som hjälper dig att förstå ditt djur bättre. Till dig som sörjer ett älskat djur har Mia också ett trösterikt budskap…

Föreläsningen The Wellness Room, Regementsgatan 14, Malmö den  29 Mars. Kostnaden 150 kr, inkluderar vin/vatten med tilltugg.

Antalet platser är begränsat. Först till kvarn gäller så anmäl dig direkt på awlrescueteam@gmail.com. Anmälan är bindande.

Mia Mattsson-Mercer är författaren bakom succéböckerna Lyssna när djuren talar, Föra djurens talan och Lär dig ta emot djurens budskap. Via sina böcker, mängder av artiklar och åtskilliga tv-reportage har Mia blivit känd over hela världen för sin effektiva kommunikation med allt från katter till hästar. Hon har anlitats av såväl det svenska kungahuset som av kungen i Bahrain. I dag driver hon ett djur-hospice i Neapel där gamla och sjuka gatuhundar får kärlek och vård. Hon har också ett hospis för hästar i Sverige. Utöver detta driver Mia organisationen Animals without limits som agerar för att hjälpa djur som drabbas vid krig. Allt djurskyddsarbete sker enligt no kill-principen som innebär att inga friska eller behandlingsbara individer avlivas.


No comments: