Thursday, September 22, 2016

Foredrag i Ludvika Sverige/ Lecture in Northern Sweden

Underbara organisationen Hope for Homeless are inviting me to hold a lecture in my work as an animal communicator, reading animals minds and all my experiences with my own organisation helping animals in war zones or areas with big crisis

I cannot wait to meet all new people that got the same interest, animal welfare. <3 p="">

INFORMATION!
Mia är en riktig globetrotter som har bott och arbetat i ett antal länder, däribland Bosnien & Hercegovina, Italien, Bahrain, och USA, men nu bor hon i södra Tyskland.

Hon är kvinnan bakom organisationen Djur utan gränser, AWL Animals without Limits, där hon bland annat driver ett härbärge för hundar i Italien, där gamla och sjuka gatuhundar få vård och kärlek. 

AWL arbetar även med kastrering och medicinsk vård av gatuhundar och djur i krigshärjade, kaotisk och krisdrabbade länder får hjälp.

Mia arbetar enligt ”No Kill” principen som innebär att inga friska, behandlingsbara djur avlivas.

Deltagare kommer att delta i Mias spännande upplevelser och också få nycklarna till hur de själva kan förstå sina djur på bästa sätt.
Du kommer skratta, gråta, bli förvånad och imponerad när Mia börjar sitt program. Med stor empati och stora gester som berättar om hennes engagemang - Inget djur är för litet eller obetydligt för att omslutas av kärlek och engagemang.

Hon jobbar med allt från sköldpaddor till tävlingshästar, delfiner i fångenskap och familjens husdjur.

Lyssna på spännande historier, såsom när Mia var anställd av en medlem av Svenska kungahuset och inbjuden till den kungliga familjen i Bahrain, och när hon jobbade med delfiner i fångenskap på ett akvarium i Schweiz.

Kan du verkligen ha en konversation med djur?
Ja, det är faktiskt möjligt. Bara vi tar oss tid att lyssna. Och Mia tar sig tid!
Hör henne berätta om hennes " Samtalsterapi " Hundar som klagar över att de inte kan dela säng med mamma eller pappa eller som tror att han är en polis, en deprimerad sköldpadda, eller en häst som inte ville hoppa längre!

Min väg
Hur kan du upptäcka att du kan prata med djuren?
* Gamla djurs berättelser om livet
* Finns himmelen / När är det dags att säga adjö / Hur kan flocken sörja?
* Gatuhundar har ett annat språk än vårt eget husdjur
* Funktionshindrade hundar
* Meditation
* Hur gör man för att starta ett meddelande?
* Vad djuren tänker när de ser oss människor?
Och mycket mer. That ' s amore!

No comments: